szent gyorgyi albert dij

2017-ben a 80 éves évforduló alkalmából a Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány hagyományteremtő szándékkal létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri és a páciensek is érdemesnek tartanak arra.

A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Tisztelt Lakosság!

Erre a díjralett jelölve Dr. Schneider Erzsébet, hartai származású sürgősségi orvos, belgyógyász, Szegedi Tudományegyetem Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztály orvosa.

Kérjük amennyiben Ön is úgy gondolja, támogassa Dr. Schneider Erzsébetet szavazatával az alábbi linken: http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas-2019/

Az orvos keresőbe írja be Dr. Schneider Erzsébet, a mellette lévő kört jelölje be, majd adja le szavazatát. Fontos, hogy az értesítő e-mailben erősítse meg szavazatát.

Köszönjük!