husveti seta

HÚSVÉTI SÉTA

Idén a nagyheti és húsvéti istentiszteleteket nem tudjuk személyes jelenléttel, közösségben megünnepelni. Bezártságunk egyre zavaróbb, lelki hiányunk egyre erősebb. Ezért készítettünk egy húsvéti sétaútvonalat, melyet virágvasárnaptól kezdve két héten át egyénileg vagy családosan bejárhatunk.

A szabadban lehetünk, befelé és felfelé figyelhetünk. A séta állomásain, stációin elmélkedéshez való igékkel, hozzá kapcsolódó kérdésekkel, játékos feladatokkal találkozhatunk és élhetjük át nagyhét eseményeit, a feltámadás örömét. A gyerekes családok számára közös élményeket, a felnőttek számára lelki elmélyülést és tartalmas beszélgetéseket kínál ez az alkalom.

Az útvonal a hartai evangélikus templomtól indul, itt kell magához vennie mindenkinek egy kis füzetet, amely tartalmazza a térképet és a rejtvény megfejtéséhez is szükséges. A táv kb. 5 km.

Hozzunk magunkkal: kenyeret, innivalót, poharat, törölközőt, kis pokrócot letelepedni, tollat, papírt.

Kérjük, hogy egyénileg, párban vagy szűk családi körben járják végig az utat.

A kirándulásról, alkotásokról fényképeket szívesen fogadunk a Hartai Evangélikus Egyházközség facebook oldalára.

Köszönjük a Hartai Önkormányzat dolgozóinak és a gyülekezet presbitereinek az útvonal kialakításában nyújtott segítséget! Köszönjük, ha megosztják ismerőseik között is a hírt!

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

HARTAI EVANGÉLIKUS EGYHÁZKÖZSÉG